CRVoo
Niet mooier, niet slimmer, alleen stijlvoller

Wie zijn wij?

Stijlvolle kledingmerk voor heren

Niemand kan ontkennen dat de meeste boxers voor heren geen sterke karakter hebben, ongeacht hun merk en de winkel waar ze worden verkocht. Bij CRVoo waren wij ervan overtuigd dat heren ook recht hadden op ondergoeden die hun echte persoonlijkheid uitdrukken. Dat is hoe de boxers van CRVoo zijn geboren…

CRVoo stelt zich voor als HET merk van stijlvolle kledij voor heren met een scala van etische en milieuvriendelijke boxers!

Unieke en elegante kleren

Eerst gespecialiseerd in de vervaardiging van boxers heeft CRVoo zich uitgebreidt met polo’s en t-shirts. Als bedoeling, een volledig scala bieden aan onze klanten. Op die manier kan elke man iedereen laten zien dat hij de stijlvolle kledij van CRVoo draagt zonder zijn broek moeten uittrekken om zijn mooie CRVoo boxer laten zien!

CRVoo is een merk van stijlvolle kledij voor heren die u een breede keuze van elegante kleren voor het dagelijks leven aanbiedt. De unieke en originele kleren van CRVoo zijn dus vervaardigd voor geraffineerde heren die van het leven genieten.


Alle boxers zien

Onze waarden

100% Made in Belgium

Een merk van stijlvolle kledij voor heren zijn… Oké, maar nooit ten koste van de kwaliteit. Dat is een van de fundamenten van CRVoo!

Het hele productieproces van de CRVoo kledij en ondergoed vindt plaats in België. Wij kunnen dus alle stap streng controleren om hoogwaardige kleding te garanderen.

Verantwoorde productie

Zelfs als wij een jong kledingmerk van België zijn wij zeer bezorgd over de productievoorwaarden van onze kleren!

In elke boxer, polo of t-shirt van CRVoo vindt u onze bereidheid om elke actor van het productieproces aan de juiste prijs te betalen.

Om nog verder te gaan, de 100% Made In Belgium vervaardiging van onze producten laat ons voor de naleving van de grondrechten van de arbeiders waken. En, we moeten het zeggen, voelen wij een heel beter gevoel met stijvolle kledij ontworpen met passie!

Milieuvriendelijke verpakking

De kwaliteit van onze stijvolle kledij voor heren gaat tot hun verpakking! Wanneer u uw bestelling ontvangt worden uw boxers, polo’s of t-shirts in een kleine herbruikbare katoenen tas of in een mooie hout doos verpakt.

Het is niet alleen een bevestiging van de elegantie van de CRVoo kledij. Maar wel een echte aanpak om onze milieu-impact te verminderen door afvalvermindering!


Alle boxers zien

Uw voordelen

Terugbetaling

Een besteld artikel bevalt u niet? Geen stress! U beschikt over een termijn van 14 dagen na ontvangst van het pakket om het terug te sturen en om een terugbetaling te vragen. Het artikel moet niet gedragen en/of gewassen worden en moet over zijn originele etiketten beschikken.

U kunt ook besluiten om uw bestelling gratis te annuleren vóór zijn verzending. Daarvoor moet u ons team rechtstreeks per e-mail contacteren.

Omwisseling

Voor alle omwisseling van een besteld artikel, neem contact met ons team email, op, stuur ons uw pakket terug binnen 30 dagen na ontvangst van het pakket en wij zullen het artikel omwisselen. Het artikel moet niet gedragen en/of gewassen worden en moet over zijn originele etiketten beschikken.

Veilige online betaling

Uw veiligheid staat voorop! Onze website beschikt van een SSL-certificaat die de vertrouwelijkheid en integriteit van uw gegevens garandeert door middel van versleuteling.