Onze handvest voor etische kledij

Het respect: hier is een echte waarde van gentlemen! Bij CRVoo, het zelfrespect en het respect voor het milieu maaken deel van onze DNA uit. Het is trouwens op deze basis dat CRVoo en zijn etische kledinglijn opgericht werden met een milieuvriendelijke en lokale productie.

Etische kledij met lokale productie

Lokale ontwerpers

Bij CRVoo nemen wij afstand van de principes van de textielindustrie. Wij zijn eerder overtuigd dat een rechtvaardige beloning van producenten geeft aan onze kleren een menselijker en verantwoordelijker touch. En dit is waarom u zo een comfortabele sensatie voelt met onze kleren!

Geen aziatische productie met slechte arbeidsomstandigheden bij CRVoo, natuurlijk. Maar wel een vervaardiging gebaseerd op de knowhow van lokale ontwerpers met wie wij hebben een sterke samenwerkingsrelatie opgebouwd.

Deze ontwerpers zijn nauwkeurige geselecteerd voor hun capaciteit en motivatie om etische kledij van hoge kwaliteit te creëren. Dus:

  • Uw CRVoo boxers worden in Namen (België) met de hand genaaid en bedrukt en de gordel komt uit Vlaanderen
  • Uw CRVoo polo’s en uw t-shirts worden aan de Frans-Belgische grens genaaid
  • Uw CRVoo t-shirts worden rond Namen (België) bedrukt

Milieu-impact

Respect voor het milieu en ecologische overwegingen kunnen niet langer genegeerd worden. Wij beschouwen dit als een collectieve verantwoordelijkheid die op ieder mens en elke economische actor rust.

Daarom verbinden wij ons ertoe, door middel van een verantwoorde productie, om onze CO2-voetafdruk te verkleinen. Enerzijds, voor de toekomst van onze kinderen. En anderzijds, om u de kans te geven om trots te zijn van uw kleding keuze met echte etische kledij van CRVoo.

Confortabel, respectvol en duurzaam

Respect voor het milieu en de anderen… Oké maar dat gaat nog verder. Want u bent de persoon die dagelijks het etische kledij van CRVoo draagt!

Met CRVoo respecteert u niet alleen uw waarden maar ook uw lichaam. Zich goed te voelen in… zijn boxer, zijn polo of zijn t-shirt hangt af van een zorgvuldige keuze van stoffen en van een vervaardiging tot in het kleinste detail. En dat is wat wij elke dag doen!

Bovendien geeft dit uw CRVoo etische kledij een hoge weerstand tegen wassen en gebruik voor een lange levensduur. Nog een pluspunt voor u… en voor het milieu!

Milieuvriendelijkheid ook voor de verpakking

We zouden ons kunnen concentreren alleen op de vervaardiging van onze etische kledij. Maar het is niet genoeg. Als wij ecologische en etische verbintenissen aangaan bij CRVoo doen wij het goed!

Wanneer u uw nieuwe etische kledij van CRVoo ontvangt maakt u een belangrijke opmerking: wij gebruiken geen plastic verpakking. Inderdaad, we hebben voor een originele milieuvriendelijke verpakking oplossing gekozen: herbruikbare katoenen tassen en mooie hout dozen!

Maar vooral verdienen kleren vervaardigd door de fantastische knowhow van onze ontwerpers een zo sterk gedetailleerd en ongewone verpakking!

Meer info over onze betrokkenheid voor het milieu of over de vervaardiging van onze etische kledij? Wij beantwoorden al uw vragen!

Contactez-nous